Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Διευκρινήσεις για τις μεταθέσεις

Διευκρινήσεις 
Μόλις επεξεργαστούμε τη συμπλήρωση της αίτησης μετάθεσης πατάμε το εικονίδιο Προσωρινή Αποθήκευση.Πριν προχωρήσουμε στην οριστικοποίηση της αίτησής μας θα πρέπει να κάνουμε έναν προσεκτικό έλεγχο ,προκειμένου να βεβαιωθούμε πως όλα έχουν συμπληρωθεί σωστά:
  • Στοιχεία Μητρώου (1)
  • Κριτήρια Μετάθεσης(2)
  • Μονάδες (3)
  • Προτιμήσεις (4) ( Στις μεταθέσεις- βελτιώσεις εντός ΠΥΣΠΕ το πεδίο είναι κενό)
  • Υπηρετήσεις(5)
Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας είναι η οριστικοποίηση .Σε περίπτωση που γίνει η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσής της.Για το λόγο αυτό πριν την οριστικοποιήσουμε  πρέπει να είμαστε βέβαιοι για την ορθότητά της.Αφού οριστικοποιήσουμε την αίτησή μας μπορούμε να την εκτυπώσουμε.

Υπενθυμίζω πως  η κατάθεση αίτησης ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ στην παρούσα χρονική στιγμή αποτελεί προϋπόθεση για τη δήλωση συγκεκριμένων σχολείων αργότερα. Δηλαδή αν κάποιος/α συνάδελφος/ισσα δεν υποβάλλει αίτηση τώρα, δε δικαιούται να δηλώσει συγκεκριμένα σχολεία για μετάθεση. Οι συνάδελφοι/ισσες που υποβάλλουν αίτηση εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε, στην παρούσα φάση καταθέτουν απλώς την αίτηση τους, χωρίς να αναγράφουν συγκεκριμένες προτιμήσεις σχολείων. Οι συνάδελφοι που δεν είναι οργανικά τοποθετημένοι και βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε για οποιοδήποτε λόγο, υποχρεωτικά υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης.
'Οπως αναφέρεται στην εγκύκλιο μεταθέσεων  έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε Ανάκληση Μετάθεσης προκειμένου να μην εξεταστούν από τα αρμόδια συμβούλια, δυο μέρες πριν τη συνεδρίαση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου