Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΥΣΠΕ

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 15-4-2019 και ώρα 11:00 το ΠΥΣΠΕ Κοζάνης με τα εξής θέματα:
Διαπίστωση οργανικής υπεραριθμίας σε σχολικές μονάδες του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης.

2. Υπερωρίες Μαρτίου.
Η διαπίστωση οργανικής υπεραριθμίας έγινε μετά την Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1774/ΣΒ’/18-5-2018) με θέμα : «Ιδρύσεις, Προαγωγές Υποβιβασμοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων».Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση υποβίβασε το Δ.Σ του Πεντάλοφο από 2/θέσιο σε μονοθέσιο , το Δ.Σ της Ακρινής απο 6/θέσιο σε 3/θέσιο , το Δ.Σ του Πολύμυλου από 2/θέσιο σε 1/θέσιο  το 14ο Νηπιαγωγείο από 2/θέσιο σε 1/θέσιο, το 18ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης από 2/θέσιο σε 1/θέσιο και τα Νηπιαγωγεία Ποντοκώμης και Μαυροδενδρίόυ από 2/θέσια σε 1/θέσια. Η ίδια απόφαση ανακοίνωσε την προαγωγή του 13ου Δ.Σ Κοζάνης απο 12/θέσιο σε 14/θέσιο, το 17ο Δ.Σ Κοζάνης από 12/θέσιο σε 13/θέσιο και το Δ.Σ Βατερού από 3/θέσιο σε 4/θέσιο το 17ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης από /θέσιο σε 4/θέσιο. Παράλληλα συγχωνεύτηκαν το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Νεάπολης στο 3ο Νηπιαγωγείο 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Νεάπολης.Οι συνάδελφοι που θα κριθούν υπεράριθμοι από τα σχολεία που υποβιβάστηκαν θα προηγηθούν στις τοποθετήσεις από όλους τους συναδέλφους που έχουν μετατεθεί.Μετά την τοποθέτησή τους στα οργανικά κενά που έχουν ανακοινωθεί θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των συναδέλφων από τις μεταθέσεις.
Αίτηση συνταξιοδότησης έχουν καταθέσει 19 συνάδελφοι από τους οποίους 14 είναι ΠΕ 70  και τα υπόλοιπα άτομα ειδικότητες.
Η εγκύκλιος με τις μεταβολές των σχολικών μονάδων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.Το ΠΥΣΠΕ Ν.Κοζάνης έχει προτείνει την προαγωγή του Δ.Σ Καρυδίτσας απο 3/θέσιο σε 4/θέσιο και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας  από 3/θέσιο σε 4/θέσιο  και η αλλαγή της οργανικής του Δημοτικού Σχολείου Ακρινής σε 4/θέσιο.
Μέχρι την Τετάρτη 17-4-2019 είναι η τελευταία προθεσμία αίτησης των αποσπάσεων εκτός ΠΥΣΠΕ.Οι αιτήσεις για εσωτερικές αποσπάσεις θα ανακοινωθούν αργότερα.
Παράλληλα αναμένεται το προσεχές διάστημα η εγκύκλιος για τις αιτήσεις προσλήψεων των αναπληρωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου