Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 8-4-19 το ΠΥΣΠΕ Ν.Κοζάνης με  θέμα την τοποθέτηση των αναπληρωτών. Οι προσλήψεις ήταν 4 από τον τακτικό προϋπολογισμό και 1 από πρόσληψη μέσω ΕΣΠΑ. Κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο νομό είναι ένα στην ειδικότητα πληροφορικής.
Η διαδικασία ελέγχου για την αναγνώριση προϋπηρεσίας στο μισθολογικό κλιμάκιο έχει  πραγματοποιηθεί από τη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ. Οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν ατομικά μέσω των μαιλ των σχολικών μονάδων για την κατάθεση συμπληρωματικών εγγράφων. Για το βαθμολογικό κλιμάκιο όλοι οι συνάδελφοι είναι στο βαθμό Α΄. Η αναγνώριση θα αναφέρεται στο πλεονάζον χρόνο στο βαθμό.
Άδεια ανατροφής
Μετά από ερωτήσεις συναδέλφων για την άδεια ανατροφής αναμένεται διευκρινιστική εγκύκλιος μέχρι το Σεπτέμβριο για το δικαίωμα μεταφοράς της άδειας ανατροφής των αναπληρωτών για την επόμενη σχέση εργασίας που θα προκύψει στη σχολική χρονιά 2019-2020.
Οι ημερομηνίες για τις  αιτήσεις των συναδέλφων για οργανική τοποθέτηση  που έχουν πάρει μετάθεση στο νομό Κοζάνης αλλά και οι  αιτήσεις για εσωτερικές βελτιώσεις θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.
Με  συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ασπράγκαθου Κατερίνα -   Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν.Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου