Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



Ασπράγκαθου Κατερίνα
Τηλ:6944674637
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν.Κοζάνης
mail:aspragath.katerina@gmail.com
                                                                                katerina-                                 pyspe.blogspot.com

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,
σας ενημερώνω πως  μετά την πρόσληψη των αναπληρωτών που πραγματοποιήθηκαν  13/10/19 τα κενά στις σχολικές μονάδες του Ν.Κοζάνης  παραμένουν τα εξής :
ΚΛΑΔΟΣ                        ΚΕΝΑ
ΠΕ 60 :                               6
ΠΕ 70 :                               2
ΠΕ 60.50 :                          1
ΠΕ 08 :                               2
ΠΕ 91 :                               2
ΠΕ 86 :                               2
ΠΕ 11 :                               2
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ:                 18

  Οι προσλήψεις των αναπληρωτών  πραγματοποιήθηκαν για να καλυφθούν τα κενά από όσους δεν είχαν αποδεχθεί την πρόσληψη τους στην προηγούμενη Β φάση. Η Γ Φάση των αναπληρωτών και οι προσλήψεις για την Παράλληλη Στήριξη αναμένονται τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Μετά από πολλές ερωτήσεις συναδέλφω-ισσων αναπληρωτών για τη τοποθέτησή τους σε σχολεία του νομού σας ενημερώνω πως η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται από το Διευθυντή Εκπαίδευσης  σύμψωνα με τις ανάγκες των σχολείων και ενημερώνεται το συμβούλιο με συνεδρίαση για τις τοποθετήσεις.
Αιτήσεις βελτίωσης – θεραπείας  εξετάζονται από το ΠΥΣΠΕ Ν.Κοζάνης και ανάλογα με τις συνθήκες και τις συγκυρίες απορρίπτονται ή ικανοποιούνται .Σημειώνω πως υπολογίζεται η εύρρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων , αλλά και το παιδαγωγικό κομμάτι και για τους μαθητές αλλά και για τους εκπαιδευτικούς.
Ως προς την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου σας ενημερώνω
πως για  τη χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, κατά τις διατάξεις του Ν.3528/2007 (Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας) απαιτείται:
1.     Αίτηση του υπαλλήλου, η οποία υποβάλλεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπου υπάγεται το σχολείο της οργανικής θέσης.
2.     Βεβαίωση του φορέα όπου πρόκειται να απασχοληθεί ο υπάλληλος, στην οποία θα αναγράφονται: α. το αντικείμενο της απασχόλησης, β. ποιες ημέρες και ώρες θα απασχολείται στο έργο ο υπάλληλος ανά εβδομάδα και γ. το ύψος της αμοιβής.
3.     Βεβαίωση του/της Διευθυντή/ντριας ή του/της Προϊσταμένου/νης του σχολείου, όπου υπηρετεί, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι το έργο, που θα παρέχει ο υπάλληλος, για το συγκεκριμένο έργο δεν παρακωλύει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου καθώς και το διδακτικό του έργο.
4.     Στην περίπτωση της άσκησης ιδιωτικού έργου χωρίς αμοιβή, απαιτούνται τα ίδια έγγραφα απλά στη βεβαίωση του φορέα αναγράφεται ότι το έργο είναι χωρίς αμοιβή.

Συνδικαλιστικά σας ενημερώνω πως θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια προέδρων  στην Αθήνα 19/10/19 με κύριο θέμα συζήτησης το συνδικαλιστικό αγωνιστικό προγραμματισμό για το συνδικαλιστικό νόμο που  κατατέθηκε και περιορίζει τις συνδικαλιστικές μας ελευθερίες.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ασπράγκαθου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου