Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ

Δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν από όλους τους αναπληρωτές, ανεξαρτήτως αν έχουν εργαστεί και τα προηγούμενα έτη στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας:

  1. Αντίγραφο Πτυχίου (Σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου να προσκομισθούν επιπλέον: α. μετάφραση, β. αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ, γ. απολυτήριο λυκείου )
  2. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  3. Φωτοτυπία Τραπεζιτικού Λογαριασμού ΙΒΑΝ/ σύντομο ΕΤΕ που να εμφανίζεται ο ίδιος δικαιούχος
  4. Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει ΑΦΜ
  5. Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει ΑΜ ΙΚΑ
  6. Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει ΑΜΚΑ
  7. Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  8. Πρωτότυπες Ιατρικές γνωματεύσεις από Παθολόγο – Ψυχίατρο τελευταίου τριμήνου. Να πιστοποιείται η υγεία, η ψυχική υγεία και φυσική καταλληλότητατου υποψηφίου υπαλλήλου για να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα. Εφόσον δεν προσκομιστούν κατά την πρόσληψη, θα πρέπει να γίνει άμεσα η έκδοσή τους και πριν από την καταβολή της 1ηςΜισθοδοσίας.
  9. Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α για τους άρρενες. (Αναζητείται αυτεπάγγελτα. Εάν υπάρχει ήδη παρακαλούμε να προσκομιστεί για διευκόλυνση της υπηρεσίας μας
  10. Πρόσφατο (3/μηνη ισχύς) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για τους έγγαμους με τέκνα (Μόνο με την προσκόμιση αυτού θα καταβληθεί το επίδομα τέκνου) Μπορεί να εκτυπωθεί μέσω της Κεντρικής  Διαδικτυακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ» http://www.ermis.gov.gr
  11. Πρόσφατο (3/μηνη ισχύς) Πιστοποιητικό Εντοπιότητας (εφόσον υπάγεται κάποιος σε Δήμο του Ν. Πέλλας, ώστε να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτησή του)
  12. Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας ανά έτος ξεχωριστά
  13. Αντίγραφο Μεταπτυχιακού/Διδακτορικού τίτλου σπουδών (σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου να προσκομισθούν επιπλέον : α. μετάφραση, β. αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ)
Τονίζουμε ότι η προσκόμιση ΟΛΩΝ των δικαιολογητικών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Επίσης εφιστούμε την προσοχή σας καθώς χωρίς όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν μπορείτε να αναλάβετε υπηρεσία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Παρακαλούμε να φροντίσετε έγκαιρα για την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά η διαδικασία των προσλήψεων
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Οσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν σε ειδική κατηγορία στον πίνακα κατάταξης (πολυτεκνοι/τρίτεκνοι πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας, ομόζυγη μεσογειακή αναιμία αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω οφείλουν να καταθέσουν τα αντίστοιχα αποδεικτικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου