Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κοζάνης σύμφωνα με την 13η/28-5-2019 Πράξη του και μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δηλώσεων βελτίωσης / οριστικής τοποθέτησης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-datacenter, ανακοινώνει: .Τον πίνακα βελτιώσεων – οριστικών τοποθετήσεων εντός της περιοχής μετάθεσης Κοζάνης εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής Αγωγής και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής. .Τον πίνακα με τα εναπομείναντα οργανικά κενά κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70. . Τον πίνακα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών οι οποίοι παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης. Δείτε τα παρακάτω έγγραφα: Ανακοίνωση Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δήλωση Τοποθέτησης Β΄φάση Εναπομείναντα Οργανικά Κενά Γενικής Οργανικά Κενά Ειδικής Τοποθετήσεις Γενικής Αγωγής Εκπαιδευτικοί που παρέμειναν στη Διάθεση

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κοζάνης σύμφωνα με την 13η/28-5-2019 Πράξη του και μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δηλώσεων βελτίωσης / οριστικής τοποθέτησης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-datacenter, ανακοινώνει:
  1.     .Τον πίνακα βελτιώσεων – οριστικών τοποθετήσεων εντός της περιοχής μετάθεσης Κοζάνης εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής Αγωγής και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής.
  2.      .Τον  πίνακα με τα εναπομείναντα οργανικά κενά κλάδων ΠΕ60 και  ΠΕ70.
  3.     . Τον πίνακα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών οι οποίοι παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης.
Δείτε τα παρακάτω έγγραφα:
Ανακοίνωση Π.Υ.Σ.Π.Ε.
Δήλωση Τοποθέτησης Β΄φάση
Εναπομείναντα Οργανικά Κενά Γενικής
Οργανικά Κενά Ειδικής
Τοποθετήσεις Γενικής Αγωγής
Εκπαιδευτικοί που παρέμειναν στη Διάθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου