Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Διδασκόντων, αποφασίζει ύστερα από εισήγηση του Σχολικού Συμβουλίου σχετική με το πλαίσιο υλικοτεχνικής οργάνωσης, τον τρόπο υλοποίησης της «Διατροφικής Αγωγής» των μαθητών που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Η διδακτική ώρα της Διατροφικής Αγωγής ανατίθεται, κατά προτεραιότητα, στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τη δεύτερη ώρα (14.15-15.00) του ολοήμερου προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένου και του υπευθύνου του ολοήμερου προγράμματος, στους οποίους ανατίθεται η διδασκαλία της Διατροφικής Αγωγής δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των λειτουργούντων τμημάτων της δεύτερης διδακτικής ώρας (14.15-15.00) του ολοήμερου προγράμματος.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Διδασκόντων, αποφασίζει ύστερα από εισήγηση του Σχολικού Συμβουλίου σχετική με το πλαίσιο υλικοτεχνικής οργάνωσης,  τον τρόπο υλοποίησης της «Διατροφικής Αγωγής»  των μαθητών που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.
            Η διδακτική ώρα της Διατροφικής Αγωγής ανατίθεται, κατά προτεραιότητα,
στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τη δεύτερη ώρα (14.15-15.00) του ολοήμερου
προγράμματος.
           Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των εκπαιδευτικών,  συμπεριλαμβανομένου και του υπευθύνου του ολοήμερου προγράμματος, στους οποίους ανατίθεται η διδασκαλία της Διατροφικής Αγωγής δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των λειτουργούντων τμημάτων της δεύτερης διδακτικής ώρας (14.15-15.00) του ολοήμερου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου